Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

 

Az EMIKA Zrt. „fehér hollónak” számít a mai magyarországi versenyszférában, hiszen cégünk egy olyan vidéki, magyar magántulajdonban lévő vállalat, amelynek legfontosabb pillére a folyamatszemlélet alapú működés.

Droblyen Csaba
Vezérigazgató

Vállalatunknál hisszük, hogy a jelenleg is zajló „integrált folyamatirányítási rendszer” bevezetése egy olyan szintre emeli versenyképességünket, amely a Vevőelégedettség maximalizálásában fog kiteljesedni. A folyamatgazda alapú rendszer biztosítja, hogy folyamatainkat, azokért felelni akaró munkatársak alakítsák ki és működtessék azzal a céllal, hogy azok automatizmussá váljanak.

Az EMIKA Zrt. a céltudatos környezetvédelem alapjaira építve, megfontolt, környezettudatos gazdálkodást folytat és folyamatosan fejleszti hulladékkezelési tevékenységét.  Mindezek alapján büszkén jelenthetjük ki, hogy az EMIKA Zrt. egy környezetbarát vállalat.

A „folyamatos fejlődés” kultúrájára építve, az EMIKA Zrt. csapata minden nap azon dolgozik, hogy folyamatainkat optimalizálva, minden területen növeljük hatékonyságunkat, amelynek centrumában a minőségi, a környezetvédelmi és P&L célok elérése áll.

A csapatban történő együtt gondolkodás a bázisa a projekt szemléletünk folyamatos fejlesztésének, amelyet a vállalat minden területére kiterjesztettünk. Valljuk, hogy munkavégzésünk akkor hatékony, ha az módszeresen, szervezetten és dokumentáltan történik.

Szervezeti szintű értékrendünk alapjai az alázat, tisztesség és pontosság. Számunkra a lehetőség, egyben felelősséget is jelent, amely látásmódot a szervezeten belüli és kívüli kapcsolatainkra egyaránt alkalmazzuk.

Ezek a védjegyek tették és teszik a jövőben is alkalmassá az EMIKA Zrt-t, hogy magyarországi és nemzetközi környezetben is tényező legyen.