“Elégedett vevő, környezet és munkabiztonság, kimagasló minőség!”

Felelősséget érzünk mindenkiért, aki gyárunkban, beszállítóinknál és partnereinknél dolgozik.
Vállalati tevékenységünk mindannyiunk életére kihatással van, tudjuk, hogy csak összefogással, együtt lehetünk, leszünk sikeresek!drszmolajerno

Dr. Szmola J. Ernő
vezérigazgató

.

Az EMIKA Zrt. –nél hisszük, hogy csak a vevőink igényeire alapozott fejlesztésekből származnak a valódi értéket képviselő, versenyképes termékek.

Ez a szemlélet segíti cégünket abban, hogy a vevők szükségleteinek minél jobban meg tudjon felelni. Ennek eredménye, hogy termékeink, minőség és megbízhatóság tekintetében kedvező fogadtatásra találnak.

Továbbra is ezen a pályán kívánunk haladni, partnereink olyan gyártmányokat kapnak tőlünk, amelyek hozzájárulnak versenyképes működésükhöz, környezetünk, életünk jobbá tételéhez. Az EMIKA Zrt. elkötelezett abban, hogy olyan termékeket tervezzen, gyártson, forgalmazzon, amelyek kielégítik ezeket az igényeket. Ennek megvalósítása érdekében folyamatosan fejlesztjük szellemi és technológiai képességeinket.

A terveinkben szereplő technológiai fejlesztések, kapacitásbővítések középpontjában az elégedett vevő, a környezetvédelem és a minőség áll. Célunk a tisztességes profitot biztosító, hatékony működés.

Az exportra történő gyártás mellett lényeges a belföldi piaci értékesítés bővítése is: kiemelt cél, hogy elért pozícióinkat megtartsuk, termékeink ismertek és népszerűek maradjanak a piacon. Fontos, hogy minden partnerünkben tudatosuljon: az EMIKA Zrt. egy olyan magyar vállalat, amely folyamatosan fejlődik, újra és újra képes megfelelni az üzleti kihívásoknak. Vállalatunk alapértékei, szakmai tudásunk és elkötelezettségünk, éppúgy, mint a munka és partnereink tisztelete ad ehhez stabil alapot.

Felelősséget érzünk mindenkiért, aki a kalocsai gyárban, beszállítóinknál és egyéb partnereinknél dolgozik. Vállalati tevékenységünk mindannyiunk életére kihatással van, és csak összefogással, együtt lehetünk, leszünk sikeresek!